Navigheaza pe GSP.RO

Regulament

Navigheaza pe gsp.ro 2!

i. Organizatorul concursului

Organizatorul este S.C. Convergent Media SRL, societate ce detine site-ul www.gsp.ro , cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Dionisie Lupu nr. 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/2690/1995, cod de identificare fiscală RO 7447520.

 

ii. Locul si durata concursului
Concursul se desfasoara pe site-ul www.gsp.ro in perioada 27 mai – 25 iunie 2011, respectiv 30 de zile calendaristice. Concursul se adreseaza exclusiv persoanelor fizice cu domiciliul pe teritoriul Romaniei.

 

Iii. Mecanism de concurs

 

F=-ti cont si navigheaza pe sectiunile site-ului gsp.ro! Intra zilnic pe www.gsp.ro in sectiunea de concurs, stringe cit mai multe VOTURI de la prieteni si SANSE pentru extragerea finala. Raspunde la întrebarile zilnice pe sectiunile de quiz, alege-ti unul dintre premiile zilnice si roaga-ti prietenii sa te voteze pentru a cistiga acest premiu. Stringe cit mai multe voturi de la prieteni si poti cistiga unul dintre cele 3 premii zilnice! Aduna cit mai multe SANSE pentru premiile finale:

-          2 x xBox Kinect (pt fotbal intern)

-          2 x iPhone/Smarthphone (pt fotbal international)

-          4 x tablete (pentru sectiunea Sporturi)

-          1 x notebook (pt cei care au dat like paginii de facebook a gsp.ro)

Marele premiu - o excursie de 7 zile la Londra si Barcelona.

 

 

Pasul 1 – Inregistreaza-te in joc

·        Intra pe site-ul www.gsp.ro si acceseaza modulul de concurs.

·        Inregistreaza-te pe IDUnic si nu uita sa treci toate datele personale (nume, prenume, adresa valida de e-mail, adresa ta si numarul de telefon);

·        Vei primi pe adresa de e-mail inregistrata un link ce va trebui activat. Dupa activarea acestui link poti trece la treaba.

·        Daca ai deja cont in site-urile gsp te poti inregistra direct cu user si parola (ai grija ca datele personale din formularul de inscriere sa fie completate)

·        Te poti inregistra in joc accesind butonul facebook de pe pagina de inscriere

 

Pasul 2 – Zona de concurs

 

·        Toate actiunile userilor participanti in cadrul jocului au loc numai pe site-ul www.gsp.ro si se desfasoara exclusiv logat. Userii care intra doar pentru a vota premiul pentru prieteni nu trebuie sa fie logati.

·        Dupa inregistrare fiecare user va avea pagina lui personala de concurs

·        In pagina proprie de concurs ai un contoar pentru voturile strinse in fiecare zi si numarul de SASNSE pe care le-ai strins pe tot parcursul jocului pentru extragerile finale.

·        Voturile le primesti de la prieteni, iar 3 useri cu cel mai mare numar de voturi cumulat intr-o zi cistiga premiul zilei (constand intr-un pachet sport) ales din vitrina concursului.

·        SANSELE strinse pe toata durata concursului vor participa la extragerile finale independent. Exemplu: daca un user stringe pe tot parcursul jocului 100 de SANSE, la extragerea finala numele lui va fi in lista din care se face extragerea de 100 ori.

 

 

Pasul 3 – Cum stringi SANSE si puncte

 

·        Logheaza-te!

 

·        Intra zilnic pe site-ul gsp.ro si navigheaza in sectiuni

 

·        Aceseaza pagina ta de concurs si da like pe pagina de facebook a gsp.ro

·        Primesti 5 SANSE daca devi prietenul paginii de fecebook a gsp.ro.

·        SANSELE cistigate conteaza la extragerea finala pentru premiul 1 x notebook

·        SANSELE cistigate vor conta si pentru extragerea finala a marelui premiu: “o excursie de o saptamana in Europa”

·        Poti da like pe pagina de facebook a gsp.ro o singura data pe durata concursului

 

R=spunde zilnic la QUIZURILE aflate pe sectiunile din gsp.ro

·        Gasesti quizurile (intrebarile) pe sectiuniele “Fotbal”, “International” si “Sporturi” din gsp.ro

·        Raspunsurile pentru fiecare quiz se regasesc in articolele aflate in sectiune.

·        In fiecare zi cele 3 quizuri vor avea intrebari diferite

·        Pentru fiecare raspuns corect primesti o SANSA. Daca raspunzi corect in fiecare zi la toate cele 3 Quizuri, pe toata durata jocului poti stringe 90 de SANSE

QUIZUL din sectiunea FOTBAL de pe gsp.ro

·        Raspunde zilnic la intrebarile de pe quizul din sectiunea fotbal de pe gsp.ro si cistigi o SANSA pentru fiecare raspuns corect

·        Toate SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea fotbal vor intra la tragerea la sorti pentru celele doua xbox Kinect

·        SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea fotbal vor intra si la extragerea finala pentru o “excursie de o saptamana in Europa”

 

QUIZUL din sectiunea INTERNATIONAL de pe gsp.ro

·        Raspunde zilnic la intrebarile de pe quizul din sectiunea INTERNATIONAL de pe gsp.ro si cistigi o SANSA pentru fiecare raspuns corect

·        Toate SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea INTERNATIONAL vor intra la tragerea la sorti finala pentru cele 2 iPhone

·        SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea INTERNATIONAL vor intra si la extragerea finala pentru o “excursie de o saptamana in Europa”

QUIZUL din sectiunea SPORTURI de pe gsp.ro

·        Raspunde zilnic la intrebarile de pe quizul din sectiunea Sporturi de pe gsp.ro si cistigi o SANSA pentru fiecare raspuns corect.

·        Toate SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea SPORTURI vor intra la tragerea la sorti finala pentru cele 4 tablete.

SANSELE strinse in urma raspunsurilor corecte la Quizul de pe sectiunea SPORTURI vor intra si la extragerea finala pentru o “excursie de o saptamana in Europa”

Votul pentru premiile zilnice

·        Alege in fiecare zi unul dintre cele 10 pachete de premii zilnice din vitrina concursului.

·        Trimite prietenilor link-ul din pagina ta personala si roaga-i sa te voteze.

·        Zilnic, primii 3 useri cu cel mai mare numar de VOTURI primite (intr-o singura zi) de la prieteni vor cistiga pachetul cu premiul zilnic, indiferent de ce pachet au ales.

·        Pentru fiecare 10 voturi primite de la prieteni, un user primeste o SANSA pentru extragerea premiului final: “excursie de o saptamana in Europa”

 

Misiunea ta este sa stringi cit mai multe voturi de la prieteni si SANSE. Fiecare SANSA cistigata va conta pentru tine in extragerile pentru premiile finale.

 

Pasul 4 – Vitrina concursului

·        Vitrina concursului contine 10 pachete cu premii. Numarul total al pachetelor de premii este limitat (cite 3 pachete pe zi pentru fiecare dintre cele 30 de zile de concurs)

·        In dreptul fiecarui pachet de premii din vitrina concursului va exista un count down. Astfel, pe masura ce se cistiga premiile, userii vor sti cite pachete au mai ramas in joc.

 

Pasul 5 – Cum cistigi

Concursul are doua tipuri de premii: premii zilnice si premii finale

            - Premiile zilnice se cistiga prin insumarea voturilor zilnice primite de la prieteni (cistiga premiul zilei primii 3 useri cu cele mai multe voturi primite de la prieteni)

            - Premii finale se cistiga prin tragere la sorti. Intra in extragerile finale SANSELE strinse de user pe parcursul jocului. La incheierea concursului, pe data de 27 iunie 2011, vor avea loc 5 extrageri din baza cu SANSE strinse de useri astfel:

·        Extragere premiul 2 x Xbox Kinect – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea Fotbal din gsp.ro

·        Extragere premiu 2 x iPhone – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea International de pe gsp.ro

·        Extragerea premiului 4 x tablete – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea Sporturi de pe gsp.ro

·        Extragerea prmiului 1 x notebook – se face totalitatea SANSELOR cistigate de useri dupa ce au dat like pe pagina de facebook a gsp.ro

·        Extragere marele premiu – excursie de o saptamana in Europa pentru doua persoane - se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri pe tot parcursul jocului. Intra in tragerea la sorti – SANSELE cistigate in urma raspunsurilor corecte date la quizurile de pe sectiunile Fotbal, International si Sporturi - SANSELE cistigate dupa ce userii au dat like paginii de   facebook a gsp.ro -  SANSELE cistigate in urma voturilor primite din partea prietenilor.

 

Exemplu: Un user care pe parcursul celor 30 de zile ale jocului raspunde corect in fiecare zi la toate cele 3 quizuri, da like din paginii de facebook a gsp.ro, primeste 100 de voturi de la prieteni, va avea la finalul jocului 105 de SANSE pentru extragerea marelui premiu excursie de o saptamina in Europa

 

Urmatoarele actiuni vor fi considerate incercare de frauda si vor duce la anularea in totalitate sau partial a voturilor inregistrate de un utilizator:

-          Voturi realizate prin intermediul unor programe/scripturi ce au ca scop inregistrarea falsa de voturi pentru un utilizator

-          Voturi succesive de la aceeasi adresa IP sau adrese IP diferite, realizate la intervale fixe de timp, ce nu pot fi rezultatul unei activitati normale de votare de la vizitatori diferiti

-          Oricare varianta de vot dintre variantele de mai sus data intentionat unui alt concurent pentru a-l forta penalizarea acestuia.

 

 

 

Pasul 6 – Premiile concursului

 

Premii zilnice

·        3 x pachet sport (pachetul contine materiale sportive. Valoarea medie a unui pachet este de 150 lei)

Premii finale

·        1 x excursie de o saptamina in Europa (Londra si Barcelona, pentru doua persoane)

·        2 x xBox Kinect (sectiunea Fotbal intern)

·        2 x iPhone (sectiunea International)

·        4 x tablete (seciunea Sporturi)

·        1 x notebook (facebook gsp.ro)

 

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 40.000 lei.

Premiile vor fi acordate, astfel:

-          premiile zilnice, pachet sport, vor fi acordate (zilnic) celor 3 useri care au obtinut cele mai multe voturi intr-o zi

-          premiile finale vor fi acordate prin tragere la sorti astfel:

o       Extragere premiu 2 x xBox Kinect – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea Fotbal din gsp.ro

o       Extragere premiu 2 x iPhone – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea International de pe gsp.ro.

o       Extragerea premiului 4 x Tableta – se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri in urma raspunsurilor corecte date la quizul de pe sectiunea Sporturi de pe gsp.ro

o       Extragerea premiului 1 x notebook – se face din baza cu toti userii care au dat like paginii de facebook a gsp.ro

o       Extragere marele premiu – excursie de o saptamina in Europa (Londra si Barcelona) - se face din totalitatea SANSELOR cistigate de useri pe tot parcursul jocului. Intra in tragerea la sorti – SANSELE cistigate in urma raspunsurilor corecte date la quizurile de pe sectiunile Fotbal, Fotbal International si Sporturi - SANSELE primite dupa ce ai dat like paginii de facebook a gsp,ro -  SANSELE cistigate in urma voturilor primite din partea prietenilor. 

Extragerea cistigatorilor se va face conform prezentului regulament in prezenta unei comisii formata din: reprezentant Organizator si notar public, pe data de 27 iunie.

Organizatorul Gazeta acorda si plateste premiile constind in 2 x xBox Kinect, 2 x iPhone, 4 x tablete, 1 x notebook, excursie de o saptamina in Europa, 90 x pachet sport pentru cele 3 premii zilnice

Lista castigatorilor finali va fi publicata in pe www.gsp.ro pe data de 27 iunie 2011.

 

Pasul 7 - Intrarea in posesia premiului

·        Premiile constind in obiecte vor fi expediate prin posta, pe adresa completata de cistigator in baza de date a jocului, sau, dupa caz, vor fi ridicate de la sediul Gazetei Sporturilor pe baza de proces verbal.

·        Premiile in obiecte expediate si neridicate de catre cistigatori nu se vor mai expedia a doua oara. Cistigatorii care nu si-au ridicat premiile vor putea sa intre in posesia acestora doar daca se vor prezenta personal la sediul SC CONVERGENT MEDIA SRL, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, Cladirea Astoria, et. 2 marketing, sector. 1, Bucuresti, in maxim 60 de zile de la data incheierii concursului.

·        Cistigatorul excursiei de o saptamana in Europa va semna un proces verbal de validare a premiului cu Organizatorul concursului. Intrarea efectiva in posesia premiului va avea loc pina la sfirsitul lunii septembrie 2011.

 

Intrarea in posesia premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament. In caz contrar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula cistigul si de a reporta premiile. Intrarea in poseia premiilor constind un obiecte se va face in maximum 60 de zile lucratoare de la data cistigului. In cazul premiului reprezentind excursie de o saptamana in Europa, intrarea in posesie se va face pina la sfirsitul lunii septembrie 2011.

Toate taxele de expeditie a premiilor vor fi suportate de Organizator. Pentru toate premiile este obligatorie prezentarea BI sau CI.

Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri sau excursii si nici nu se vor oferi ca premii alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

 

iV. Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SRL: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

V. Impozitul pe venitul obtinut

Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, organizatorul retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri sau excursii si nici nu se vor achizitiona alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

 

Vi. Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Angajatii S.C. Convergent Media SRL, rudele de gradul I ale acestora, precum si tertele persoane implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.

 

Vii. Forta majora

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Viii. Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.gsp.ro in sectiunea de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Convergent Media SRL, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti rom`ne competente din Bucuresti.

 

 

SC CONVERGENT MEDIA SRL                                      

Cum obtin sanse ?

  • Participi la Quiz-urile de pe sectiunile Fotbal Intern, International si Sporturi pentru a acumula sanse.
  • Pentru fiecare raspuns corect la quiz, acumulezi o sansa pentru premiul sectiunii si pentru Marele Premiu.
  • Trimiti prietenilor linkul paginii tale pentru a te vota.
  • La fiecare 10 voturi acumulate, primesti inca o sansa la marele premiu.
  • Da like la pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor si primesti instant 5 sanse in plus la Marele Premiu!